Ароматна плочка

1,10 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:
  • Ароматна плочка

Всяка ароматна плочка е обогатена с различни натурални добавки, включващи ароматна дървесина, екзотични цветя както и чисти дървесни екстракти - кори, смоли, листа и цветове. Използваните за изработката масла са 100% екологично чисти. Ароматните плочки не отделят пепел. Не са токсични. Минимално отделяне на дим. Невероятен аромат.

Аромата на "Aromafume Mystery Incense Bricks" е перфектната комбинация, създаваща вълнуващо и мистично усещане във вашия дом. Връхната нотка на релаксиращ лавандулов аромат е придружена от един романтичен, цветен букет в средата. За оптимален резултат използвайте дифузер.

Продуктите "Aromafume" се произвеждат от вече над пет поколения на семейна индийска фирма, създадена през 1900г. Тайните на рецептата за производство се предават от поколение на поколение. Крайния резултат е комбинация от  древното изкуство на производство на натурално чист тамян в съчетание с различни модерни аромати. Най-ефективния метод постигнат досега за разпръскване на аромати в най-чиста форма е чрез ароматните плочки.


 

Доставка

Доставка с Еконт до 3 работни дни. За покупка над 50лв - безплатна доставка.